Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal takaisin sarjakärkeen kovan taistelun jälkeen – Aston Villa lähellä yllätystä

Arsenal
AOP

Villa Parkilla nähtiin lauantaina jännittävä kohtaaminen, kun Unai Emeryn suojatit saivat vieraakseen Arsenalin. Viihdyttävä kamppailu toi aimo annoksen lisämaustetta myös Valioliigan mestaruustaistoon.

Ollie Watkins löi ottelun alkutahdit viemällä Aston Villan johtoon vain viiden peliminuutin kohdalla. Syötön miehen osumaan tarjoili Qatarin MM-kisoissa säväyttänyt Matty Cash.

Bukayo Saka vastasi Arsenalin tasoituksesta 16. minuutin jälkeen. Lontoolaisten taivas tummeni jälleen puolen tunnin kohdalla, kun Philippe Coutinho vei joukkueensa uudelleen johtoon. Arsenal vei pallonhallinnan nimiinsä avausjaksolla, mutta isännät käyttivät tilaisuutensa tehokkaasti hyväkseen.

Mikel Arteta sai piiskattua joukkueensa mukaan peliin toisella jaksolla. Painopiste kääntyi selkeästi kohti isäntien maalia Unai Emeryn ryhmän kytätessä omalla alueella vastaiskuja. Oleksandr Zinchenko nostatti Gunnersin toiveita reilun tunnin pelin jälkeen kiskaisemalla pallon verkkoon Martin Odegaardin esityöstä.

Jälleen kerran maalillaan tuttuun tapaansa velmuillut Emiliano Martinez päätyi hetkeä myöhemmin kotijoukkueen epäonnensoturiksi.

Tykkimiesten tuore hankinta Jorginho niittasi lisajan kolmannella minuutilla komealla ulkojengalla ylähirteen. Pallo kimposi heittäytyneen Martinezin takaraivosta verkon perukoille.

Villa sai loppuhetkillä kulmapotkun ja nosti kaikki pelaajansa Martinezia myöten ylös. Gunners voitti irtopallon, jonka seurauksena Gabriel Martinelli viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin. Arsenal nousi 4-2 voittonsa myötä takaisin sarjakärkeen kolmen pisteen erolla Manchester Cityyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga