Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Maailmanmestari vaihtamassa maisemaa? – “Brightonilla on mahdollisuus tehdä hyvä tili”

Alexis Mac Allister
AOP

Argentiinan paidassa maailmanmestaruuden voittanut Alexis Mac Allister uusi hiljattain sopimuksensa Brightonin kanssa. Pelaajan isä kuitenkin vihjaa, että osoite saattaa vaihtua tulevan kesän siirtoikkunassa.

Atletico Madrid oli lähteiden mukaan tammikuussa hanakasti Brightonin Alexis Mac Allisterin kintereillä. Colchonerosin kiinnostus ei kuitenkaan koskaan konkretisoitunut ja argentiinalainen jatkaa edelleen Seagullsin paidassa.

Pelaajan kerrottiin tuolloin pitävän ensisijaisena vaihtoehtonaan jatkaa Roberto De Zerbin alaisuudessa, mutta hyvien otteiden myötä siirtohuhut ovat käynnistyneet uudelleen. Siitäkin huolimatta, että mies kirjoitti hiljattain jatkosopimuksen vuoteen 2025 asti.

Pelaajan isä, Carlos Mac Allister, ottaa kantaa poikansa tilanteeseen.

– Tällä hetkellä hän on edelleen Brightonin pelaaja. On todella hyvä asia, että hän sai palata rauhassa joukkueen mukaan, eikä häntä yritetty heti myydä eteenpäin.

– Häntä rakastetaan täällä erittäin paljon ja hänet otettiin upeasti vastaan maailmanmestaruuden jälkeen. Alexis on enemmän kuin tyytyväinen elämäänsä Brightonissa.

– Tiedämme kuitenkin, että kesällä tulee mahdollisuuksia vaihtaa joukkuetta. Hän allekirjoitti juuri uuden jatkosopimuksen, joten Brigthonilla on tilaisuus tehdä hyvä tili hänen myymisellään.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset