Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Real Madridin maajoukkuepuolustaja lähtökuopissa? – Tottenham virittelee jättikaappausta

Antonio Rüdiger
AOP

Tottenham Hotspurin kerrotaan olevan kiinnostunut Real Madridin Antonio Rüdigerista. Saksalaistoppari siirtyi viime kesänä Santiago Bernabeulle, mutta hänen otteensa eivät ole vakuuttaneet Carlo Ancelottia.

Antonio Rüdiger siirtyi AS Romasta Chelseaan vuonna 2017. Lupaavat otteet eivät jääneet keneltäkään huomaamatta ja saksalainen nousi pikkuhiljaa yhä tärkeämmäksi pelaajaksi sinipaitojen miehistössä.

Saksan maajoukkuemies oli yksi Chesean tukipilaireista Bluesin voittaessa Mestarien liigan vuonna 2021. Rüdigerin lähtö oli lontoolaisille valtava menetys, joka näkyi karulla tavalla joukkueen puolustuksessa.

Real Madrid nappasi jykevän keskuspuolustajan ilmaisella siirrolla ja hänen odotettiin tilkitsevän Los Blancosin ajoittain vuotanutta alakertaa.

Homma ei ole kuitenkaan toivonut täysin odotetulla tavalla ja Rüdiger on pudonnut suunniteltua pienempään rooliin Carlo Ancelottin alaisuudessa.

La Ligassa vyölle on kertynyt 18 ottelua, mutta paikka avauskokoonpanossa on ollut kaikkea muuta kuin selviö.

Realin kerrotaan suunnittelevan suurien hankintojen tekemistä kesällä, jonka myötä Rüdiger saattaa olla yksi niistä pelaajista, jotka seura on valmis päästämään muihin maisemiin.

Viimeiset raportit tietävät kertoa, että Tottenham Hotspur on kiinnostunut saksalaispuolustajan allekirjoituksesta.

Lähde: 90min

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset