Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Real Madridin pelaaja lähtökuopissa? – Ancelotti: “Hänen tulevaisuutensa ei juurikaan kiinnosta minua”

Marco Asensio
AOP

Marco Asension tilanne on puhuttanut jo pidemmän aikaa. Real Madrid-pelaajan sopimus on päättymässä kesäkuussa, eikä tällä hetkellä näytä siltä, että jatkoaikaa olisi luvassa. Useamman valioliigaseuran tiedetään olevan espanjalaisen kintereillä.

Marco Asensio nousi suuren yleisön tietoisuuteen Santiago Bernabeulla Zinedine Zidanen aikakaudella. Lahjakas espanjalaispelaaja nautti kotiyleisön varauksetonta rakkautta, vaikka paikka avauskokoonpanossa ei ollut tuolloinkaan selviö.

Carlo Ancelottin astuttua Los Blancosin peräsimeen kaikki on muuttunut. Asension rooli on pienentynyt tasaisella syklillä, eikä hänen jatkonsa valkopaitojen riveissä näytä tällä hetkellä lainkaan selvältä.

Mies tienaa lähteiden mukaan tällä hetkellä noin 118 tuhatta puntaa viikossa, mutta hänen kerrotaan haaveilevan palkankorotuksesta sekä neljän vuoden jatkopahvista. Asension toiveet tuskin tulevat toteutumaan Madridissa, joten hän on kääntänyt katseensa muualle.

Ancelotti antoi suhteellisen kirjavan mielipiteen Asension tilanteesta.

– Tällä hetkellä Asensio pelaa hyvin ja tekee tulosta kentällä. En kuitenkaan tiedä tuleeko hän jatkamaan täällä vai ei. Totuuden nimissä hänen tulevaisuutensa ei juurikaan kiinnosta minua.

– Jos hän jatkaa tällä tavalla pelaamista seura tulee tekemään oikean päätöksen hänen kohdallaan.

Lähde: Daily Cannon

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset