Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU ja Arsenal taistelevat Inter Milanin laitapuolustajasta

Denzel Dumfries
AOP

Inter Milanin puolustaja Denzel Dumfries on herättänyt jo pitkään kiinnostusta useammassa osoitteessa. Hollannin maajoukkuemies pelasi upeat MM-kisat, joka löi lisää vettä myllyyn häneen kohdistuvien siirtohuhujen kannalta.

Denzel Dumfries on edelleen Inter Milanin pelaaja. Laitapuolustajan sopimus on umpeutumassa vuoden 2025 kesällä, mutta tulevan kesän siirtoikkuna saattaa näytellä suurta roolia miehen tulevaisuuden kannalta.

Useampi Euroopan jättiseura on seurannut jo pidemmän aikaa hollantilaisen edesottamuksia, mutta Nerazzurri on halunnut pitää tähdestään kiinni.

Sinimustien heikko taloudellinen tilanne saattaa kuitenkin painaa vaakakupissa sen verran raskaasti, että Dumfriesin myynti on nostettava tapetille.

Nykyisen pahvin puitteissa kesän siirtoikkuna on käytännössä viimeinen tilaisuus tehdä pelaajalla kahisevaa.

Dumfries on ollut Manchester Unitedin tutkassa useamman kuukauden ajan ja hänen hyökkäysorientoituneen pelityylinsä tiedetään miellyttävän Red Devilsin manageri, Erik ten Hagia.

ManU ei ole kuitenkaan ainoa valioliigaseura, joka tarkkailee Hollannin maajoukkuemiehen tilannetta. Viimeisten raporttien mukaan Arsenal on niin ikään Dumfriesin kannoilla, joten nähtäväksi jää, mitä pelaajan kohdalla tapahtuu.

Dumfries on kertonut nauttivansa elämästään Milanossa, mutta Valioliigassa pelaaminen korotetulla palkalla kuulostaa varmasti houkuttelevalta.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset