Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Ranskan maajoukkuehyökkääjä siirtymässä Valioliigaan? – ManU, Chelsea ja Arsenal miehen kintereillä

Marcus Thuram
AOP

Borussia Mönchengladbach vahvistaa, että hyökkääjä Marcus Thuram jättää joukkueen tämän kauden päätteeksi. Ranskalaispelaajan sopimus umpeutuu kesällä, jonka jälkeen hänestä tulee vapaa-agentti.

Marcus Thuramin ura Borussia Mönchengladbachissa on tulossa päätökseensä. Vuodesta 2019 lähtien saksalaisseuraa edustanut Thuram on kuulunut tälläkin kaudella joukkueensa avainpelaajiin.

Mies on kuulunut Gladbachin säännölliseen avauskokoonpanoon ja iskenyt tällä kaudella 20 pelaamassaan ottelussa 11 maalia ja kolme maalisyöttöä.

Thuram oli Ranskan joukkueen mukana myös Qatarin MM-kisoissa, joissa Les Bleus ylsi hopealle. Hyökkääjän esitykset ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta ympäri Eurooppaa, joka oli hyvin seurajohdon tiedossa.

Thuramilla pyrittiin tekemään kauppaa tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta yritykset päättyivät tuloksettomina. Gladbach joutuu siis päästämään Thuramin ilmaisella siirrolla muihin maisemiin.

Seuran urheilutoimenjohtaja, Roland Virkus, tiedotti asiasta seuraavasti:

– Päätimme antaa Thuramin lähteä tämän kauden jälkeen. Ei ole etujemme mukaista, että hän vaihtaa joukkuetta ilman siirtokorvausta. En aio peitellä pettymystämme.

– Meidän on kuitenkin hyväksyttävä, että olemassa on isompia seuroja, joissa hän haluaa pelata.

Thuramia on yhdistetty viime aikoina muun muassa Manchester Unitediin, Chelseaan, Arsenaliin ja Tottenhamiin.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset