Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin monivuotinen luottopuolustaja lähdössä kohti uusia haasteita? – Newcastle tarkkailee miehen tilannetta

Emirates Stadium
Unsplash

Newcastle Unitedin kerrotaan olevan Arsenal-laitapuolustaja Kieran Tierneyn perässä. Skottipelaaja on jäänyt tällä kaudella hieman pienempään rooliin Emiratesilla johtuen osittain Oleksandr Zinchenkon saapumisesta.

Kieran Tierney saapui Arsenaliin vuonna 2019. Työteliäs skotlantilainen nousi pikkuhiljaa Gunnersin avauskokoonpanon vakionimeksi, mutta tällä kaudella vastuu on jäänyt aiempaa pienemmäksi.

Mies loukkaantui viime kaudella ja toivuttuaan hän ei ole pystynyt nousemaan tuoreen hankinnan Oleksandr Zinchenkon edelle joukkueen hierarkiassa.

Tierney on päässyt kentälle 16 valioliigaottelussa tämän kauden aikana, mutta lähes poikkeuksetta tullen vaihdosta kentälle. Skotlantilainen onkin pääsääntöisesti saanut vastuuta Eurooppa-liigassa ja FA Cupissa.

Tierneyn pitkä sopimus on voimassa vuoteen 2026 asti, mutta hänen kerrotaan tähyilevän säännöllisen peliajan perässä muihin ilmansuuntiin jo tulevan siirtoikkunan aikana.

Valioliigan neljättä sijaa hallussaan pitävä Newcastle United on lähteiden mukaan kiinnostunut hankkimaan monipuolisen laitapuolustajan riveihinsä.

Tierney tunnetaan erittäin perhekeskeisenä, joten siirto Magpiesiin saattaisi tässäkin mielessä käydä järkeen. Newcastle sijaitsee paljon lähempänä Skotlannin rajaa kuin Lontoo.

Mies avautui hiljattain perhesuhteistaan medialle:

– Yhteydenpito ei ole haastavaa, mutta toisinaan tuntuu vaikealta, kun emme voi nähdä toisiamme riittävän usein. Soitan äidilleni joka päivä ja vaihdamme kuulumisia.

Lähde: The Celtic Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset