Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Veikkausliiga

Veikkausliigan HJK kiinnitti tärkeän hyökkäyspään palasen: “Koin parhaaksi ratkaisuksi jäädä Klubiin”

Santeri Hostikka laitahyökkääjä HJK
AOP

Laitahyökkääjä Santeri Hostikka jatkaa Veikkausliigan HJK:ssa myös kaudet 2023 ja 2024.

Hyökkäyspäässä useampia rooleja taitava Santeri Hostikka kartoitti viime kauden jälkeen mahdollisuutta palata kansainvälisille kentille.

– Yksi tarjous ulkomailta oli pöydällä. Koin kuitenkin parhaaksi ratkaisuksi jäädä Klubiin. Täällä on nyt pari menestyksekästä kautta alla, joten sitä lähdetään jatkamaan ja edelleen parantamaan, Hostikka myhäilee.

Huuhkaja-miehistöönkin kuuluva Hostikka on treenannut Veikkausliigan HJK:n kanssa pari viikkoa, joten hieman täksi kaudeksi uudistettu pelitapa ja neljän miehen puolustuslinja on jo tullut tutuksi.

– Se sopii mulle varmasti hyvin, kun pystyn pelaamaan sekä laituria että kymppipaikkaa.

25-vuotias Hostikka pääsi viime kaudella kunnolla vauhtiin loppukesästä. Maaleista jäivät kannattajien mieleen etenkin Klubipäätyyn lauotut voittomaalit Mariboria sekä Stadin Derbyssä HIFK:ta vastaan. Yhteensä 36 ottelua tuottivat kolme maalia ja viisi maalisyöttöä.

– Paremmalla tuurilla tehoja olisi voinut olla muutama enemmän, ja kyllä tälle kaudelle on ehdottomasti omana tavoitteena saada lisää tehoja ja olla niiden osalta sarjan kärkipäässä, Hostikka toteaa.

Hostikka kertoo odottavansa myös HJK-faneja.

– Toivottavasti tämä on hyvä uutinen heillekin, Hostikka virnistää.

– Pian nähdään taas!

Hostikan sopimuksen myötä HJK:n kokoonpano tulevalle kaudelle alkaa tiedotteen mukaan olla valmis.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga