Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan SJK matkustaa jatkossa entistä komeammin: “Hienoa jatkaa yhteistä prameaa taivalta”

jalkapallo
AOP

Veikkausliigassa pelaava SJK tiedotti, että jo kaudesta 2009 lähtien SJK:n joukkueita kuljettanut Härmän Liikenne Oy jatkaa SJK:n pääyhteistyökumppanina.

Samalla Veikkausliigassa pelaava SJK kertoi, että uutta, entistä merkittävämpää sopimusta juhlistetaan uudella, komealla SJK-bussilla. Myös viime kaudella käytössä ollut SJK bussi jatkaa SJK:n joukkueiden kuljetuksissa, ja alkavana viikonloppuna SJK ja SJK Akatemia ovat Härmän Liikenteen molemmilla SJK-busseilla komeasti tien päällä vierasotteluissaan.

– Haluamme olla vahvasti mukana Seinäjoen urheiluseurakentässä. SJK:lla on kunnianhimoiset tavoitteet, sekä usko ja palo omaan tekemiseen. SJK on meille erinomainen, loistavaa työtä tekevä kumppani, Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki hehkuttaa.

– Olemme rakentamassa yhdessä SJK:n kanssa vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää yhteistä tulevaisuutta, Heinimäki jatkaa.

SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoo seinäjokisten olevan tyytyväisiä luottokumppanin jatkoon.

– Härmän Liikenne on SJK:n yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista ja nyt solmittu sopimus tiivistää yhteistyötä pääyhteistyökumppanitasolle. Luotettava ja laadukas kuljetuspalvelu on joukkueidemme matkustamisen peruskallio. Yhtenäinen arvomaailma ja kehittyvä kumppanuus ovat olleet yhteistyömme keskiössä koko matkan ajan.

– Hienoa jatkaa yhteistä prameaa taivalta Härmän Liikenteen kanssa.

SJK:n uusi kulkuväline on ilmastoitu, 26-paikkainen, conference-tason luksusbussi, jossa on säädettävät nahkapenkit väljällä jalkatilalla. Pari jääkaappia, erikoiskahvinkeitin ja tarjoilupiste, näyttöliittymät taktisten asioiden läpikäymiseen tien päällä, nettiyhteydet sekä muut tarvittavat herkut.

Iso SJK-logo ja mustakultainen väritys huomataan taatusti tien maantiellä. Myös istuimista löytyy brodeeratut SJK-logot.

– Meidän tehtävämme on omalta osaltamme toimia niin edustus- kuin juniorijoukkueiden arjen helpottajana ja menestyksen varmistajana, kuljetuspalveluidemme kautta. Kuljetustarjontamme vastaa hyvin SJK:n korkeaan vaatimustasoon.

– Tarjoamme miellyttävän ja turvallisen matkan kohteeseen luotettavan ja ammattitaitoisen kuljettajamme kyydissä. Niin kuljettajamme kuin historian mukaan nimetyt automme, ovat ylpeän eteläpohjalaisia: komeita ja jämptissä kunnossa, näistä aineksista syntyy mukava matka, Heinimäki kuvailee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga