Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Chelsea painamassa jälleen resettiä – Mauricio Pochettino kieltäytyi tarjouksesta

Chelsea
Unsplash

Chelsean päätös erottaa UCL-pytyn Länsi-Lontooseen tuoneen Thomas Tuchelin ei ole toistaiseksi kantanut hedelmää. Saksalaisen seuraajaksi valittu Graham Potter on lähteiden mukaan potku-uhan alla ja uuden koutsin metsästys on jälleen käynnissä.

Stamford Bridgellä on käynyt tällä kaudella kylmä viiva. Käsittämättömän rahasumman kahden edellisen siirtoikkunan aikana käyttänyt Chelsea ei ole löytänyt pelaamiseensa punaista lankaa.

Uusien pelaajien sopeutumisessa totutusti kestää oma aikansa, mutta joka tapauksessa yli 600 miljoonan euron pelaajahankinnat ovat kielineet enemmän panikoinnistä kuin organisoidusta joukkueen rakentamisesta.

Blues nosti kauden 2020-2021 päätteeksi Mestarien liigan kannua, mutta tämän jälkeen alamäki on ollut nopea. Thomas Tuchelin saatua potkut tehtävään valittiin hyvää työtä Brightonissa tehnyt Graham Potter.

Englantilaisen alku näytti lupaavalta, mutta seuran sekasortoinen tilanne tuli nopeasti vastaan. Blues majailee tällä hetkellä sarjataulukon kymmenentenä ja Todd Boehly on valmiina jälleen painamaan resettiä.

Potter on liipasimella ja hänen korvaajansa kartoitus täydessä vauhdissa. Jenkkiomistajan kerrottiin olleen kiinnostunut Mauricio Pochettinosta, mutta argentiinalainen on tiettävästi kieltäytynyt pestistä.

Päätöstä tuskin tarvitsee sen enempää perustella, sillä kyseessä on yksi Euroopan tuulisimmista työpaikoista, jossa ei tunneta pitkäjänteisyyttä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga