Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Arsenalin tähtihyökkääjä saa vastustajilta erityiskohtelua? – “Tuomarien pitäisi tiedostaa tämä”

Bukayo Saka
Wallpaperflare

Bukayo Saka on ollut yksi Valioliigan valovoimaisimmista pelaajista tällä kaudella. Miehen vaarallisuus ei ole jäänyt vastustajiltakaan huomaamatta, jonka myötä Saka on otettu monessa ottelussa erikoisvartiointiin. Tämä on näkynyt ajoittain tarpeettoman kovina taklausina, joissa loukkaantumisriski on todella korkea.

Arsenal kaivoi voiton Aston Villaa vastaan väkisin jouduttuaan ottelussa todella ahtaalle. Yksi Mikel Artetan miehistön näkyvimmistä pelaajista oli jälleen kerran Bukayo Saka, joka vastasi Gunnersin avausmaalista.

Englantilainen joutui ottelussa useamman rajun taklauksen kohteeksi, ja mies ontuikin kentällä muutamaan otteeseen. Arsenalin kannalta oli kuitenkin onni, ettei nuorukainen loukannut itseään pahemmin.

Saka on saanut tällä kaudella nauttia erityiskohtelua vastustajien pelaajilta, joka ei ole jäänyt myöskään miehen joukkuetoverilta, Oleksandr Zinchenkolta, huomaamatta.

– Bukayo on uskomaton pelaaja, Zinchenko toteaa.

– Kaikkien joukkueiden puolustajat tietävät hänen vaarallisuutensa, joten he taklaavat häntä kovaa ja yrittävät saada hänet provosoitumaan. Tuomarien pitäisi tiedostaa tämä.

– Voimme puhua Messistä (Lionel), Ronaldosta (Cristiano) tai Neymarista. He ovat kaikki taitopelaajia, kuten Saka, joita tuomarien pitäisi pystyä suojelemaan.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga