Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Mitä tekee Real Madridin ikinuori supertähti? – “Bellinghamin tilanteeseen en voi ottaa mitään kantaa”

Santiago Bernabeu
Unsplash

Real Madridin keskikentän monivuotinen herra ja hidalgo, Luka Modric, saattaa olla jättämässä Santiago Bernabeun taakseen. Kroatialaistähden sopimus on päättymässä kesällä, eikä hänen jatkostaan ole toistaiseksi varmuutta.

Kroatian maajoukkueen ja Real Madridin keskikentän kapellimestari, Luka Modric, ei ole näyttänyt lainkaan hidastumisen merkkejä. Syyskuussa 38 vuotta täyttävä Modric on pystynyt säilyttämään suoritustasonsa korkealla ja kuulunut Los Blancosin menestyksen takuumiehiin.

Mies on voittanut seurajoukkuetasolla lähes kaiken mahdollisen ja nauttinut tälläkin kaudella Carlo Ancelottin luottamusta. Modricin tulevaisuus on kuitenkin kuluvan kauden jälkeen täysin auki.

Realilla ei ole tapana tarjota yli 30-vuotiaille pelaajilleen kuin vuoden mittaisia jatkopahveja. Modric on jatkanut diiliään 12 kuukautta kerrallaan jo muutamaan otteeseen, mutta tällä hetkellä miehen ensi vuoden kuvioista ei ole mitään tietoa.

Madridin keskikentältä löytyy sellaisia lupauksia, kuten Eduardo Camavinga ja Aurelien Tchouameni. Myös Jude Bellinghamia on linkitetty vahvasti Bernabeulle. Modric kuitenkin antaa ymmärtää, ettei muiden pelaajien tilanne vaikuta hänen jatkopäätökseensä.

– Camavinga ja Tchouameni ovat loistavia pelaajia. Heillä riittää vielä paljon opittavaa, mutta he eivät pelaa täällä syyttä. Bellinghamin tilanteeseen en voi ottaa mitään kantaa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset