Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelonan supertähti jäämässä sittenkin Camp Noulle? – “Olen onnellinen täällä”

Camp Nou
Unsplash

Ansu Fatin ympärillä riittää kuhinaa. FC Barcelonan tulevaisuudenlupauksen nykyinen sopimus päättymässä vuonna 2027. Fatin on uskottu olevan vaihtamassa maisemaa reilusti tätä aikaisemmin, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella.

FC Barcelonaa edustava Ansu Fati on noussut raketin lailla kirkkaisiin parrasvaloihin. Vasta 20-vuotias nuorukainen on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta edustaa Barcaa 91 ottelussa, joissa hän on iskenyt 25 maalia.

Fati sai Lionel Messiltä jääneen legendaarisen kymppipaidan kannettavakseen siitäkin huolimatta, että hänellä on ollut lukuisia loukkaantumisia. Ele kertoo kuitenkin siitä, millä tavalla Fatia seurassa arvostetaan.

Espanjalaisen lupaavat otteet eivät ole jääneet huomaamatta muiltakaan Euroopan suurseuroilta ja Fatia on yhdistetty useampaan suuntaan. Mies kommentoi nyt medialle sopimustilannettaan ja kertoo tulevaisuudentoiveistaan.

– Minulla on voimassa oleva sopimus vuoteen 2027, mutta toivottavasti voin jatkaa täällä pidempäänkin. Tämä on seura, jota edustan ylpeydellä.

– Välillä tunnen oloni turhautuneeksi, jos en voi vastata riittävällä tavalla minuun kohdistuviin odotuksiin. Olen saanut osakseni niin paljon rakkautta, että tunnen itseni etuoikeutetuksi. Olen onnellinen täällä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga