Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Liverpoolin tähtipuolustaja valaa uskoa omiinsa, mutta myöntää tosiasiat: “Meillä on lähes mahdoton tehtävä edessämme”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpoolilla on melkoinen vuori kiivettävänään kolmen viikon kuluttua, kun joukkue matkustaa Real Madridin vieraaksi Santiago Bernabeulle. Los Blancos vei avausosan nimiinsä Anfieldillä lukemin 5-2.

Real Madrid näytti jälleen kerran suuruutensa Mestarien liigassa ja kapusi kahden maalin takaa Liverpoolin rinnalle ja ohi. Joukkueiden tämänhetkinen tasoero tuli karulla tavalla selväksi Realin tarjotessa kotijoukkueelle yhden viime vuosien pahimmista kylvetyksistä.

Monikaan ei usko Jürgen Kloppin suojattien jatkomahdollisuuksiin kolmen viikon päästä pelattavassa toisessa osaottelussa. Poolin keskuspuolustaja, Virgil van Dijk, tiedostaa, että tilanne on todella haastava karmaisevan avausosan jälkeen, mutta vakuuttaa joukkueensa taistelevan loppuun asti.

– Meillä on lähes mahdoton tehtävä edessämme Madridissa. Kun aika on oikea, tulemme suuntaamaan kaiken energiamme tuohon otteluun ja pyrimme edustamaan tätä seuraa sen ansaitsemalla tavalla.

– Ainoa asia, mitä voimme juuri nyt tehdä on ottaa opiksemme tappiosta ja varmistaa, ettei sama toistu seuraavassa ottelussamme Crystal Palacea vastaan.

– Kaikkein vaikeinta Madrid-pelissä oli se, ettemme antaneet itsellemme mahdollisuutta taistella voitosta. Olemme erittäin pettyneitä, mutta emme saa sortua panikointiin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga