Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Pep Guardiola: “Meidät leimataan aina epäonnistujiksi”

Pep Guardiola
AOP

Manchester City ei ole koskaan pystynyt voittamaan Mestarien liigaa. Tämä on hyvin myös Pep Guardiolan tiedossa, joka kuitenkin on sitä mieltä, että vaikka hän nostaisikin pyttyä Citizensin kanssa hänen aikakauttaan pidettäisiin pettymyksenä.

Pep Guardiolan luotsaama Manchester City aloittaa tänään Mestarien liigan pudotuspeliurakkansa RB Leipzigia vastaan. City lähtee ottelupariin ennakkosuosikkina, mutta saksalaisjoukkue on kuitenkin osoittanut menneinä vuosina, ettei sitä kannata aliarvioida.

Guardiola on voittanut Cityn peräsimessä lähes kaiken mahdollisen, mutta UCL-kannua hänkään ei ole toistaiseksi pystynyt tuomaan Etihadille.

– Jos päättäisin valmennusurani huomenna, olisin ennen kaikkea todella ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut Cityssä, Bayern Münchenissä ja FC Barcelonassa, Guardiola kertoo.

– En olisi ikinä osannut kuvitellakaan, että olisin päässyt nauttimaan tälläisestä urasta. Ei pelkästään saavuttamani menestyksen takia, vaan myös sen, että minkälaista jalkapalloa joukkueeni ovat pelanneet. En voisi toivoa parempaa.

– Tulemme tekemään tänä vuonna jälleen kaikkemme ja se mitä tapahtuu, jää nähtäväksi. Olemme päässeet lähelle. Minulla on sellainen tunne, että riippumatta siitä, mitä kilpailuja voitamme, meidät leimataan aina epäonnistujiksi. Juuri se antaa minulle motivaatiota jatkaa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga