Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Napoli otti ensimmäisen kiinnityksen puolivälieriin: Frankfurt aseeton kotonaan

Napoli
Wallpaperflare

Napoli otti vahvan kiinnityksen Mestarien liigan puolivälieriin kaatamalla Eintracht Frankfurtin vieraissa lukemin 0-2. Ottelun maaleista vastasivat Victor Osimhen ja Giovanni Di Lorenzo.

Eintracht Frankfurtin ja Napolin välinen kamppailu starttasi tunnustelevissa merkeissä Napolin ollessa aavistuksen niskan päällä.

Reilun puolen tunnin kohdalla alkoi tapahtua, kun Luciano Spallettin miehistölle tuomittiin rangaistuspotku Victor Osimheniin kohdistuneen rikkeen seurauksena.

Sinipaitojen georgialaistähti, Kvicha Kvaratskhelia, asteli täplälle, mutta Frankfurt-vahti, Kevin Trapp, venyi näyttävään torjuntaan.

Kuparinen rikkoitui hetkeä myöhemmin, kun uskomattomassa vireessä oleva Victor Osimhen toimitti pallon verkon perukoille. Sama mies oli asialla seuranneen aloituspotkun jälkitilanteesta, mutta tällä kertaa maali tuomittiin paitsioksi.

Napolin työ helpottui toisella jaksolla, kun isäntien Randal Kolo Muani otti suoran punaisen. Giovanni Di Lorenzo niittasi ottelun loppulukemat pian tämän jälkeen Kvaratskhelian upeasta esityöstä.

Italialaisten manageri, Luciano Spalletti, kertoi olevansa tyytyväinen suojattiensa asenteeseen, mutta korosti matkan olevan vielä kesken.

– Huomionarvoista on se, ettemme menettäneet toivoamme hukatun rangaistuspotkun jälkeen. Halusimme voittaa ja onnistuimme tavoitteessamme. Emme voi kuitenkaan olettaa, että olisimme automaattisesti jatkossa.

Lähde: Latest Soccer News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga