Mestarien liiga

Liverpool kärsi ruman selkäsaunan Anfieldillä – Carlo Ancelotti: “Meidän täytyy valmistautua taistelemaan kotonamme”

Liverpoolin vaikeudet saivat jatkoa tiistaina, kun Real Madrid pyyhkäisi Redsin yli Anfieldillä tylyin 2-5 lukemin. Los Blancosin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, kuitenkin vakuuttaa, että kaikki on vielä avoinna ennen toista osaottelua.

Liverpool sai todellisen unelma-alun Real Madridia vastaan, kun Darwin Nunez onnistui jo neljännella minuutilla maalinteossa.

Mohamed Salah nostatti isäntien toiveita entisestään kymmentä minuuttia myöhemmin viemällä Jürgen Kloppin suojatit kahden maalin karkumatkalle.

Tämän jälkeen tahtipuikko siirtyi kuitenkin lähes täydellisesti vieraiden haltuun. Realin tähtihyökkääjä Vinicius Jr kavensi ensin reilun parinkympin kohdalla ja toi joukkueensa tasoihin vielä ennen puoliaikaa.

Toisella nelivitosella kentällä tuntui olevan vain yksi joukkue Realin mätettyä kolme maalia Alissonin selän taakse. Eder Militao osui kertaalleen ja Karim Benzema iski kaksi häkkiä.

Madrid sai voittonsa myötä selkeän etulyöntiaseman Santiago Bernabeulla pelattavaan toiseen osaan, mutta joukkueen manageri, Carlo Ancelotti, ei silti lähtenyt paukuttelemaan henkseleitään.

– Ensimmäinen ottelu sujui hyvin alkua lukuunottamatta. Toinen osaottelu on kuitenkin vielä pelaamatta, eikä Liverpoolia voi vielä laskea ulos. Meidän täytyy valmistautua taistelemaan kotonamme.

Lähde: Football Espana