Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Serie A:n superlupaus pakkaamassa laukkunsa? – Real Madrid ja Arsenal ”seuraavan Haalandin” perässä

Football
Wallpaperflare

Atalantassa huikeita otteita esittänyt Rasmus Hojlund kerää ylistystä ympäri Eurooppaa. Real Madridin ja Arsenalin kerrotaan tarkkailevan seuraavaksi Haalandiksi tituleeratun hyökkääjän sopimustilannetta.

Itävallan liigan Sturm Grazista Atalantan paitaan kesällä siirtynyt Rasmus Hojlund on tehnyt suuren vaikutuksen saapasmaassa. 20-vuotias tanskalainen on pelannut Gien Piero Gasperinin alaisuudessa toistaiseksi 21 ottelua, joiden aikana verkko on heilunut seitsemän kertaa.

Hojlund onkin tällä hetkellä bergamolaisjoukkueen toiseksi paras maalintekijä Ademola Lookmanin jälkeen. Useat Euroopan suurseurat ovat raportoidusti Hojlundin perässä, joista yksi on Real Madrid.

Los Blancos ei ole tällä kaudella ollut aivan viime kauden veroisessa iskussa, mutta osoitti jälleen laatunsa Mestarien liigan ottelussa Liverpoolia vastaan.

Valkopaiton hyökkäyksen keihäänkärki, Karim Benzema, on mahdollisesti lähdössä tämän kauden jälkeen, joten hänelle kaavaillaan korvaajaa.

Nyt myös Valioliigan kärkiseuran Arsenalin kerrotaan tarkkailevan Hojlundin tilannetta. Superlupauksen nykyinen kontrahti Atalantan kanssa on umpeutumassa vasta vuonna 2027.

Kirkkaammat valot kutsuvat suurella todennäköisyydellä tätä aikaisemmin seuraavaksi Haalandiksi tituleerattua tanskalaista.

Lähde: talkSPORT

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset