Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Uskomatonta: Borussia Dortmund pitää supertähdestään kiinni kynsin hampain: “Hänestä ei ole jätetty yhtäkään tarjousta”

Borussia Dortmund
Wallpaperflare

Jude Bellinghamin jatkoa Borussia Dortmundissa on pidetty erittäin epätodennäköisenä miehen voimassa olevasta sopimuksesta huolimatta. Vasta 19-vuotias nuorukainen on ollut yksi Euroopan tavoitelluimmista siirtokohteista jo pidemmän aikaa.

Borussia Dortmund haluaa pitää edelleen kiinni Jude Bellinghamista. Saksalaisseura väittää myös, ettei ole vastaanottanut ainoatakaan tarjousta keskikentän tähtipelaajasta, joka kuulostaa uskomattomalta.

Bellinghamia on yhdistetty lähes jokaiseen Euroopan ykköskategorian huippuseuraan ja hänen lähtöään Dortmundista on pidetty vain ajan kysymyksenä. Englantilainen esiintyi eleettömästi Qatarin MM-turnauksessa, jonka jälkeen siirtohuhut hänen ympärillään yltyivät entisestään.

Bellingham jätti kotimaansa kentät taakseen vuonna 2020, jonka jälkeen hänestä on jalostunut Saksassa yksi ikäpolvensa lupaavimmista pelaajista. Ottajia olisi takuuvarmasti jonoksi asti, mutta Dortmundin urheilutoimenjohtaja, Sebastian Kehl, kertoo toisenlaista tarinaa.

– Jude on erittäin onnellinen Dortmundissa. Emme ole vielä keskustelleet hänen jatkostaan, mutta hänestä ei ole jätetty yhtäkään tarjousta.

– Hänen sopimustaan on edelleen kaksi vuotta jäljellä ja hän on yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Totta kai toivon, että hän jatkaisi seurassa myös tämän jälkeen. Tarvitsemme häntä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset