Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Manchester City hyytyi tasapeliin: Guardiola jätti kaikki vaihtonsa käyttämättä

jalkapallo
Unsplash

RB Leipzig osoittautui kotonaan odotetun vahvaksi ja Manchester Cityn oli tyydyttävä 1-1 tasatulokseen. Citizensin manageri Pep Guardiola päätti olla tekemättä ottelun aikana yhtäkään vaihtoa, joka herätti kummastusta lajiväen parissa.

Manchester City oli matkalla vierasvoittoon Riyad Mahrezin avauspuolikkaalla tekemän osuman myötä. RB Leipzigin Josko Gvardiol toi kuitenkin isännät tasoihin toisella jaksolla, jonka myötä ottelupari on täysin auki ennen jälkimmäistä osaottelua.

Cityn päävalmentaja, Pep Guardiola, oli yksi suurimmista viiden vaihdon puolestapuhujista pari vuotta takaperin. Leizpzig-ottelussa katalaani päätti olla tekemättä ainuttakaan vaihtoa, vaikka penkillä oli sellaisia pelaajia, kuten muun muassa Phil Foden ja Julian Alvarez.

Guardiola perusteli päätöstään ottelun jälkeen.

– Minulla on sääntöjen mukaan oikeus tehdä viisi vaihtoa. Minä olen kuitenkin manageri ja teen päätökset. Vaikka minulla on oikeus, se ei tarkoita, että vaihtojen tekeminen olisi velvollisuuteni. Olen sen verran hyvä työssäni, että tiedän, mitä joukkue milloinkin tarvitsee.

– Harkitsin Fodenin ottamista kentälle heidän maalinsa jälkeen, mutta saimme ottelusta jälleen otteen ja olin tyytyväinen näkemääni.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga