Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Bayern-ottelu ratkaisevassa asemassa Kylian Mbappen uran jatkon kannalta? – “Olisin lähtenyt jo kauan sitten”

Kylian Mbappe Ranskan paidassa
AOP

Mestarien liigassa nähdään keskiviikkona todella herkullinen kattaus, kun Bayern München isännöi Paris Saint-Germainia. Saksalaiset veivät ensimmäisen osaottelun nimiinsä lukemin 1-0. Kylian Mbappe väittää, ettei huomisen ottelun tulos vaikuta hänen tulevaisuuteensa Parc des Princesillä.

Bayern München näytti laatunsa PSG:tä vastaan otteluparin ensimmäisessä osassa. Pariisilaiset jäivät pelissä todella aseettomiksi hurjasta hyökkäysarsenaalistaan huolimatta.

PSG:n tähtipelaaja, Kylian Mbappe, oli avausottelussa puolikuntoinen. Hyökkääjän pitäisi olla huomenna jälleen täydessä iskussa, kun kaksi Euroopan jättiläistä mittelevät paremmuudestaan.

Kuten hyvin tiedetään, pariisilaiset eivät ole ikinä pystyneet nostamaan UCL-kannua, jonka uskotaan vaivaavan Mbappea. Siirtohuhujen keskiössä oleva ranskalaistykki silti väittää, ettei Bayern-ottelun tuloksella ole mitään merkitystä hänen jatkonsa kannalta.

– Jos tulevaisuuteni riippuisi pelkästään menestyksestä Mestarien liigassa, enkä välittäisi tästä seurasta, olisin lähtenyt jo kauan sitten.

– Tällä ottelulla ei ole merkitystä urani jatkoa ajatellen. Olen täällä erittäin mielelläni. En mieti mitään muuta kuin seuran etua.

Niin tai näin, mutta on selvää, että PSG:ssä on luvassa suuria muutoksia, jos se kaikkein himotuin jää tälläkin kertaa saavuttamatta.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga