Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Punaisilla paholaisilla uskomaton mahdollisuus! – Siipirikkoinen FC Barcelona marssii Old Traffordille

FC Barcelonan Robert Lewandowski blokkaa Manchester Unitedin Marcus Rashfordin keskitystä.
AOP

Jalkapallon Eurooppa-liigassa jatkuu pudotuspelien ensimmäinen ottelukierros toisilla osaotteluilla torstaina. Ensimmäinen setti käynnistyy kahdeksan jälkeen Suomen aikaa, mutta toinen neljän ottelun nippu on luvassa kymmeneltä. Iltasessiossa luvassa on hurja näytelmä, kun kaksi 2000-luvun Euroopan suurjoukkuetta kohtaavat Englannissa.

Torstai on toivoa täynnä etenkin, jos katsoo Manchester Unitedin silmistä. Erik Ten Hagin valmentama Valioliiga-joukkue isännöi UEFA Eurooppa-liigan neljännesfinaalien toisessa osaottelussa Xavi Hernandezin valmentamaa FC Barcelonaa.

Old Traffordilla pelattavaan otteluun lähdetään todella mielenkiintoisesta tilanteesta, sillä avausosa päättyi Camp Noulla 2-2 -tasapeliin. Ensimmäisessä osassa Barcelonalta maalinteossa onnistuivat Raphinha ja Marcos Alonso. Unitedin maalin iski Marcus Rashford ja toinen merkittiin ranskalaispuolustaja Jules Kounden omaksi maaliksi.

Vahvassa vireessä Espanjan La Ligassa vuoden 2023 puolella ollut FC Barcelona lähtee vierasotteluun kovin siipirikkona. Xavi joutuu asettamaan kentälle 11 pelaajaa jotka eivät sisällä Gavia, Pedriä tai ranskalaishyökkääjä Ousmane Dembeleä.

Pedri loukkaantui otteluparin avausosassa ja Gavi sai osumaa Cadizia vastaan pelatussa La Liga -ottelussa, jonka Barcelona vei 2-0 -lukemin nimiinsä. Tuossa ottelussa maalinteossa onnistuivat Sergi Roberto ja puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski.

Valioliigassa hienosti kolmantena heti Arsenalin ja Manchester Cityn jälkeen oleva United pelasi viikonloppuna Englannin pääsarjassa Leicesteriä vastaan kotiottelu. Old Trafford oli punaisille paholaisille loistava näyttämö, sillä Leicester kärsi Unitedin käsittelyssä 3-0 -tappion.

Maalin avausosassa iskenyt Rashford teki Leicesterin verkkoon kaksi maalia ja hänet otettiin vaihtoon 70 minuutin pelin jälkeen. Kolmannesta maalista vastasi englantilaishyökkääjä Jadon Sancho.

Ensimmäisessä osassa pelikiellossa ollut argentiinalaispuolustaja Lisandro Martinez pelasi Leicesteriä vastaan jo täyden 90 minuuttisen, joten on oletettavissa, että 25-vuotias maailmanmestari nähdään avauksessa torstaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga