Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityn maalitykkiin kohdistuu kovaa arvostelua – Guardiola: “Pelilliset ongelmamme eivät johdu hänestä”

Erling Haaland
AOP

Manchester Cityn Erling Haaland on ollut uskomattomassa maalivireessä tällä kaudella. Norjalainen on osunut maalipuiden väliin käsittämättömät 26 kertaa 23 ottelun aikana, mutta tästä huolimatta mieheen on kohdistunut viime aikoina kovaa arvostelua.

Erling Haaland siityi Manchester Cityyn valtavan kohun saattelemana. Borussia Dortmundista saapunut supertähti on mättänyt maaleja hurjaan tahtiin Etihadilla, mutta Citizensin peli on yskinyt jonkun verran tästä huolimatta.

Haalandia on kritisoitu siitä, ettei hän osallistu riittävällä tavalla pelinrakenteluvaiheeseen, eikä pyri vastaanottamaan palloa rangaistusalueen ulkopuolella. Citizensin päävalmentaja, Pep Guardiola, kertoo oman mielipiteensä Haalandiin kohdistuneesta arvostelusta.

– Pelilliset ongelmamme eivät johdu Haalandista. Hän on ollut ilmiömäinen koko tähänastisen kauden ajan, Guardiola kertoo.

– En tarvitse tilastoja tietääkseni kuinka moneen maaliin hän on osallistunut. Hän hakeutuu jatkuvasti oikeille alueille ja tekee osansa kentällä.

– Hyökkääjän pelipaikka on maailman vaikein, sillä vähintään kaksi pelaajaa seuraa koko ajan liikkeitäsi. Erlingin kohdalla vielä enemmänkin.

– Meidän olisi täytynyt pystyä hyödyntämään hänen vahvuuksiaan paremmin Leipzig-ottelussa. Useimmiten hän kuitenkin pääsee riittävästi palloon.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga