Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlelle loistavia uutisia – Paraguaylaistähti jatkaa Eddie Howen alaisuudessa

Miguel Almiron
AOP

Newcastle Unitedin Miguel Almiron on allekirjoittanut jatkosopimuksen, jonka myötä hän jatkaa St. James’ Parkilla vuoteen 2026. Paraguaylaishyökkääjä on ollut loistavassa iskussa tällä kaudella.

Newcastle United sai huojentavia uutisia sopimusrintamalta, kun Miguel Almiron raapusti puumerkkinsa uuteen kontrahtiin. Paraguaylaistähti on ollut yksi Magpiesin hyökkäyspelin syömähampaista ja latonut 23 valioliigaotteluun 10 maalia.

Mies oli hyvillä mielin allekirjoitettuaan uuden sopimuksensa.

– Olen todella iloinen voidessani jatkaa täällä. Olen tuntenut oloni kotoisaksi Newcastlessa heti alusta lähtien. Minut otettiin todella lämpimästi vastaan ja tunnen olevani osa yhtä suurta perhettä. Olen erittäin onnellinen, että pääsimme yhteisymmärrykseen.

– Lupaan antaa myös jatkossa kaikkeni kentällä tämän joukkueen hyväksi ja näyttää olevani luottamuksen arvoinen. Voin rehellisin mielin kertoa, että olen työskennellyt rajusti kehittymiseni eteen saavuttuani Newcastleen.

– Haluan kiittää koko valmennustiimiä ja joukkuetovereitani, jotka ovat auttaneet minua matkan varrella. Uskon, että tekemäni kova työ on kantanut hedelmää, jonka myötä kaikki näyttää tällä hetkellä hyvältä.

Myös Newcastlen manageri, Eddie Howe, kommentoi Almironin jatkoa.

– ‘’Miggy’’ on meille erittäin tärkeä niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella. Olen iloinen, että hän jatkaa täällä myös tulevaisuudessa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga