Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real-pakille luvassa lisää vastuuta: “Aina kun olen tarvinnut häntä…”

Nacho Fernandez
AOP

Real Madrid menetti David Alaban sairastuvalle voitokkaassa Mestarien liigan ottelussa Liverpoolia vastaan. Itävaltalaisen tilalle vaihdettu Nacho Fernandez osoitti jälleen arvonsa Los Blancosin paidassa saatuaan vastuuta Carlo Ancelottilta.

Liverpool sai räjähtävän lähdön Real Madridia vastaan ja siirtyi nopeassa ajassa 2-0 johtoon. Etenkin Mohamed Salah aiheutti jatkuvasti ongelmia Los Blancosin puolustukselle ja David Alaba oli helisemässä nopean egyptiläisen kanssa.

Alaban loukkaantumisen myötä vaihdosta kentälle tullut Nacho Fernandez pystyi kuitenkin ottamaan tilan ja ajan pois Salahilta, joka oli yksi käänteentekevistä asioista ottelun kulun kannalta.

Espanjalaispuolustaja sai pelin jälkeen kehut jopa Jurgen Kloppilta hyvistä otteistaan.

Nacho on jäänyt valkopaitojen miehistössä suhteellisen pienelle vastuulle ja hänen ympärillään on pyörinyt valtavasti siirtohuhuja.

Ferland Mendyn ja Alaban loukkaantumisten myötä Nacholle saattaa kuitenkin aueta säännöllinen paikka Carlo Ancelottin laatimassa avauskokoonpanossa. Kokenut italialaisvalmentaja kommentoi Nachon tilannetta seuraavasti:

– Näen hänen harjoittelevan joka päivä ja ymmärrän hänen turhautumisensa peliajan vähyydestä. Tiedän, että hän on kärsinyt, mutta hän ei ikinä valita.

– Aina kun olen tarvinnut häntä, hän on valmiina. En ole täällä kuitenkaan miellyttääkseni ketään, vaan auttaakseni joukkuettani voittamaan.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga