Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

João Cancelo avautuu tulevaisuudensuunnitelmistaan: “Kaikki päättyy aikanaan, mutta…”

João Cancelo
AOP

João Cancelon siirtyminen Manchester Citystä Bayern Müncheniin oli monessakin mielessä yllättävä ratkaisu. Portugalilaisen tulevaisuudesta on liikkunut monenlaisia huhuja, joihin hän itse ottaa nyt kantaa.

João Cancelo jätti ainakin toistaiseksi Etihadin taakseen ja siirtyi Bundesliigan jättiläisen Bayern Müncheniin riveihin. Miehen sopimus on kauden loppuun asti kestävä laina, johon on sisällytetty osto-optio.

Bayernin johtoportaasta on kuitenkin myönnetty, että nykyisillä ehdoilla Cancelo ei tule todennäköisesti jatkamaan Allianz Arenalla kesän jälkeen.

Cancelon on uskottu ajautuneen huonoihin väleihin Pep Guardiolan kanssa, jonka myötä hänen pelinsä Etihadilla on näyttänyt olevan pelattu. Mies avautuu nyt medialle tulevaisuudensuunnitelmistaan.

– Pääsenkö vielä juhlimaan Englannin mestaruutta Cityn paidassa? Toivottavasti. Minulla on toinen perhe siellä. Bernardo Silva on yksi parhaimmista ystävistäni. Hän on toiminut tarpeen vaatiessa minulle terapeuttina. Hän on henkilö, jota kaipaan eniten.

– Englannissa Manchester City on aina joukkueeni. Toivon, että he voittavat mestaruuden, jotta voisin juhlia sekä Saksassa, että Englannissa.

– Cityssä on kasassa täysin erityislaatuinen ryhmä pelaajia ja palaisin intoa täynnä heidän harjoituksiinsa. Kaikki päättyy aikanaan, mutta on hyvin mahdollista, että pelaan Cityssä jälleen ensi kaudella.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset