Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolin tähtihyökkääjän lähtöhuhuille täystyrmäys: “Emme ole edes miettineet sellaista vaihtoehtoa”

Mohamed Salah
AOP

Liverpoolin kausi on ollut sanalla sanoen surkea. Valioliigan kärki on karannut jo saavuttamattoman kauas ja Poolin ainoa tavoite on neljän parhaan joukkoon yltäminen. Mohamed Salahin on huhuttu lähtevän seurasta, jos Anfieldillä ei pelata ensi kaudella Mestarien liigaa. Miehen agentti ottaa nyt väitteisiin kantaa.

Liverpoolia vuodesta 2017 lähtien edustanut Mohamed Salah on nykyisen sopimuksensa puitteissa Redsin pelaaja aina vuoteen 2025 asti.

Egyptiläistähden ympärillä on kuitenkin riittänyt runsaasti puhetta ja hänen on kerrottu suunnittelevan maisemanvaihdosta, jos Liverpool ei yllä kauden päätteeksi Mestarien liigan lohkovaiheeseen oikeuttaville sijoille.

Salahin agentti, Rami Abbas Issa, otti kantaa mediassa liikkuneisiin huhuhin Salahin lähtöaikeista.

– Nämä huhut eivät missään tapauksessa pidä paikkaansa. Tälläisestä aiheesta ei olla käyty minkäänlaisia keskusteluja.

– Emme ole edes miettineet sellaista vaihtoehtoa, etteikö Liverpool selviytyisi ensi kaudella Mestarien liigaan.

Liverpool majailee kirjoitushetkellä Valioliigan seitsemännellä sijalle 9 pistettä neljäntenä olevaa Tottenhamia perässä.

Tämän vuotinen UCL-urakka on vaarassa päättyä ennen aikojaan Real Madridin otettua pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa 5-2 voiton Anfiedillä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset