Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Leicesterillä mahdollisuus kiillottaa kilpeään FA Cupissa: “Tällä kaudella merkitys on entistä suurempi”

Brendan Rodgers
AOP

Leicester Cityn kausi on sujunut todella mollivoittoisissa merkeissä. Joukkue on Valioliigassa vasta 14. sijalla, kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella. Kettujen päävalmentaja Brendan Rodgers kertoo, että FA Cupin arvostus on korkealla King Power Stadiumilla.

Leicester City saa vastaansa Blackburn Roversin FA Cupin viidennellä kierroksella. Brendan Rodgersin valmentama Leicester lähtee tiistain otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta helppoa iltapuhdetta tuskin lienee luvassa.

Blackburn on esiintynyt pirteästi Championshipissä ja on mukana taistelussa ensi kauden valioliigapaikoista. Rodgers kertoi mietteitään medialle päivää ennen peliä.

– Tämä kilpailu on aina erittäin tärkeä riippumatta siitä, millä sijalla olemme sarjataulukossa. Tällä kaudella merkitys on kuitenkin entistä suurempi.

– Meillä on vastassamme hyvä joukkue, joka tähyilee ensi kaudella sarjapaikkaa Valioliigasta. He ovat saaneet tällä kaudella hyviä tuloksia aikaan ja tottuneet voittamaan. Pidän heidän pelitavastaan ja tiedän, että meillä on suuri haaste edessämme.

– On tietysti täysin selvää, että tässä kilpailussa vastus kovenee koko ajan, eikä helppoja otteluita ole olemassakaan. Meillä on hieno tilaisuus edetä seuraavaan vaiheeseen, mutta meidän täytyy antaa kaikkemme huomenna.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup