Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Jatkaako FA Cup-sankari sittenkin ManU:n riveissä? – “Jääminen on ehdottomasti vaihtoehto”

Sofyan Amrabat, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin lainapelaaja Sofyan Amrabat avautuu tulevaisuudestaan seurassa. Marokon maajoukkuemies paljastaa, että jatkaminen Old Traffordilla myös ensi kaudella on täysin mahdollinen vaihtoehto.

Sofyan Amrabat liittyi Manchester Unitediin lainalle Fiorentinasta viime kesänä sopimuksella, joka sisältää option, että United voi halutessaan lunastaa hänet pysyvästi 21 miljoonalla punnalla.

Amrabatin kausi ei mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti ja otteet jättivät toisinaan runsaasti toivomisen varaa. Mies pelasi 21 valioliigaottelua kuuluen 10 kertaa Erik ten Hagin laatimaan avauskokoonpanoon.

Joukkueen loukkaantumistilanteen takia normaalisti keskikentän keskustassa pelaava Amrabat nähtiin toisinaan myös laitapuolustajan tontilla.

Marokkolainen oli ailahtelevista esityksistään huolimatta tärkeässä roolissa lauantaina pelatussa FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan, kun United varmisti seurahistoriansa 13. pystin kyseisestä kilpailusta.

Amrabat ilmaisi pelin jälkeen halunsa jatkaa Old Traffordilla myös ensi kaudella.

– Tiedänkö minä, mitä aion tehdä ensi vuonna? En. Me tulemme keskustelemaan asiasta, Amrabat kertoi Sports Molen mukaan.

– Jääminen on ehdottomasti vaihtoehto. Tämä oli erittäin vaikea kausi. Manchester United tarvitsee parempaa, kuten minäkin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup