Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cityn argentiinalaistähti kieltäytymässä jatkosopimuksesta? – Real Madrid, Barcelona ja PSG tarkkailevat tilannetta

Julian Alvarez
AOP

Manchester Cityn Julian Alvarezille on tarjottu jatkosopimusta, mutta lähteiden mukaan argentiinalainen haaveilee maisemanvaihdoksesta. Erling Haalandin varapelaajaksi käytännöksi jäänyt Alvarez on epävarma tulevaisuutensa suhteen.

Kun joukkueessa pelaa Erling Haalandin kaltainen maalinsylkijä, on toisen ysipaikan pelaajan vaikea nousta esiin. Tämän on River Platesta hankittu Julian Alvarez saanut huomata.

Manchester City pelasi Sergio Agüeron lähdön jälkeen käytännössä ilman puhdasta keskushyökkääjää Gabriel Jesusin roolin ollessa suhteellisen epäortodoksinen.

Haalandin saapumisen jälkeen Cityn hyökkäyspelaaminen on muuttunut totaalisesti. Norjalaistykki on heiluttanut maaliverkkoja hurjalla tahdilla ja hänen kirittäjäkseen hankittu Alvarez on jäänyt käytännössä täysin varamiehen rooliin.

Siitäkin huolimatta, että Alvarez esiintyi edukseen Argentiinan juhliin päättyneissä MM-kisoissa ja on käyttänyt paikkansa tehokkaasti myös Cityn paidassa aina tilaisuuden saadessaan.

Valioliigassa Alavrez on päässyt avaukseen vain kuudesti, mutta maaliverkko on heilunut viisi kertaa.

Cityn kerrotaan olevan vakuuttunut nuorukaisen kyvyistä ja tarjonneen tälle massiivista viiden vuoden sopimusta.

Alvarezin kerrotaan kuitenkin suhtautuvan jatkopahviin epäilevästi, sillä Haalandin jatkaessa Etihadilla vastuu tuskin on lisääntymään päin.

Ainakin Real Madrid, FC Barcelona ja PSG ovat raportoidusti argentiinalaislupauksen kintereillä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset