Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lontoon jättiseurojen välillä jälleen kaupat vireillä? – Arsenal kiinnostunut Chelsean jättihankinnasta

Raheem Sterling
AOP

Raheem Sterling siirtyi vasta viime kesänä Manchester Citystä Chelsean paitaan. Kausi Bluesissa on ollut kuitenkin erittäin vaikea, jonka myötä siirtouhut pelaajan yllä ovat jälleen saaneet vettä myllyyn. Lähteiden mukaan Arsenal on hyökkääjän kintereillä.

Valioliigan kärjessä keikkuva Arsenal ei ole pelannut Mestarien liigaa sitten kauden 2017-2018, mutta tällä hetkellä paikka ensi kaudella Euroopan ykköskilpailussa näyttää lähes varmalta.

Mikel Artetan ryhmä jäi viime kauden päätteeksi niukasti viidenneksi, joten Emiratesilla odotetaan varmasti jo UCL-huumaa.

Joukkue pyrkiikin vahvistumaan jo ensi kautta silmällä pitäen ja Artetan kerrotaan olevan kiinnostunut Euroopan kentillä tasonsa osoittaneista pelaajista.

Yhtenä vaihtoehtona pidetään Raheem Sterlingiä, joka on Artetalle tuttu Citystä miesten tehtyä aiemmin yhteistyötä Etihadilla.

Artetan kerrotaan arvostavan Sterlingin pelillisiä ominaisuuksia ja pyrkivän vakuuttamaan Gunnersin tekemään tarjouksen, jos pelaaja vaikuttaa olevan vapaata riistaa kesän siirtoikkunassa.

Sterlingin saatavuudesta ei ole toistaiseksi mitään tietoa, mutta hänen uskotaan viihtyvän toistaiseksi hyvin lapsuutensa suosikkijoukkueessa. Chelsea on kuitenkin jälleen kerran sellaisessa myllerryksessä, että mikään ei enää yllätä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset