Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Urho Nissilä liikkeellä – Olisiko suuntana Pohjois-Savo?

Urho Nissilä keskikenttäpelaaja KuPS
AOP

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Urho Nissilä ei jatka Etelä-Korean K League 1:ssä pelaavassa FC Suwonissa enää.

Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä pelasi Etelä-Korean K League 1:ssä pelaavassa Suwon FC:ssä yhden kauden ja pelejä hänelle kertyi 23, joista kahdeksan avauskokoonpanossa. Hän teki niissä kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Hän kärsi nilkkamurtumasta loppuajan.

Ennen siirtymistään Etelä-Koreaan Nissilä pelasi KuPS:ssä vahvan kauden ja hänet valittiin kauden jälkeen Veikkausliigan vuoden pelaajaksi. Nissilä on pelannut 12 A-maaottelua.

KuPS:n kasvatti Nissilä lähti jo nuorena miehenä kiertämään Eurooppaa ja pelasi niin belgialaisessa Jupiler Pro League -joukkue Zulte Waregemissa kuin hollantilaisessa Keuken Kampioen Divisie -joukkueessa MVV Maastrichtissäkin. Sen jälkeen mies lähti Suomen kautta Etelä-Koreaan.

Olisiko edessä paluu Kuopioon?

KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kertoi Veikkausliigan artikkelin mukaan seuran olleen yhteydessä Nissilään, mutta mahdollista paluuta Kuopioon on liian aikaista arvioida.

– Olemme luonnollisesti kiinnostuneita omista entisistä pelaajistamme. Olemme selvittäneet, että hän on vapailla markkinoilla, Heiskanen kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat