Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolilla keskiviikkona todellinen kasvojen pesun paikka: “Jos on olemassa yksikin joukkue…”

Jürgen Klopp
AOP

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp kertoo uskovansa, että joukkue pystyy vielä kääntämään kurssiaan. Redsillä on tällä viikolla edessään kaksi tiukkaa kamppailua, kun vastaan asettuvat Wolverhampton Wanderers ja Manchester United.

Liverpool on pystynyt voittamaan vain kolme edellisestä kymmenestä pelaamastaan ottelusta kaikki kilpailut huomioituna. Joukkue kohtaa huomenna Wolverhampton Wandersin toisen kerran kuukauden sisällä.

Julen Lopeteguin valmentama Wolves oli selkeästi parempi helmikuun alussa vieden ottelun nimiinsä 3-0 lukemin. Jürgen Kloppin miehistöllä onkin todellinen kasvojen pesun paikka Anfieldillä.

Mikäli joukkue mielii vielä taistella Mestarien liigaan oikeuttavista sijoista voittoja on alettava tulla nopealla tahdilla. Poolilla vielä 15 valioliigaottelua pelaamatta, joten tärkeitä pisteitä on vielä jaossa.

Klopp on luonnollisesti tilanteen tasalla.

– Meillä on saumat ottaa vielä 45 pistettä, joten huomenna olisi mahtava hetki aloittaa putken kartuttaminen. Siihen me pyrimme.

– Meidän täytyy pystyä saamaan itsestämme paras irti ja nauttia samaan aikaan pelaamisesta. Uskon, että olemme valmiita.

– Jos olemassa on yksikin joukkue, joka pystyy tälläiseen kiriin se on Liverpool.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga