Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityssä vallitsee luottavainen tunnelma: “Valioliigan mestaruus tulee ratkeamaan viimeisten kymmenen ottelun aikana”

Pep Guardiola
AOP

Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola, uskoo, että Valioliigan mestaruustaistossa saattaa vielä tapahtua useita käänteitä. Katalaani kertoo, että Citizensin pukukopissa vallitsee erittäin luottavainen tunnelma.

Valioliigan mestaruustaisto on hengissä ja voi hyvin. Toisena sarjassa oleva Manchester City peittosi aiemmin tässä kuussa Arsenalin ja sai kurottua Gunnersin etumatkaa hieman kiinni.

Tämän jälkeen Pep Guardiolan suojatit jäivät kuitenkin tasuriin Nottingham Forestia vastaan, jonka myötä lontoolaiset pääsivät jälleen edelle. Tällä hetkellä Citizens on kaksi pistettä Arsenalia perässä yhden ottelun enemmän pelanneena.

Guardiola kertoo mietteitään jäljellä olevasta kaudesta ja omiensa mestaruusmahdollisuuksista.

– Valioliigan mestaruus tulee ratkeamaan viimeisten kymmenen ottelun aikana. Uskon, että tulemme näkemään yllätyksiä ja joukkueet tulevat menettämään pisteitä. Olemme lähellä, mutta emme voi tehdä juurikaan virheitä.

– Olen tyytyväinen siihen miten olemme pelanneet kauden aikana. Tulokset voisivat olla parempia, mutta välillä jalkapallo on tälläistä.

– Olemme näyttäneet taisteluasennetta ja pukuhuoneessa vallitsee erittäin luottavainen tunnelma. Kaikki tekevät parhaansa, joten en voisi vaatia enempää.

City taistelee edelleen kolmella rintamalla, sillä Valioliigan lisäksi taivaansiniset ovat mukana FA Cupissa ja Mestarien liigassa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga