Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Valioliigan huippuvalmentaja perheineen uhkailujen kohteena – Mikel Arteta osoittaa tukensa: “Läheisten ei tarvitse joutua kärsimään siitä…”

Graham Potter
AOP

Paine Graham Potterin yllä kasvaa entisestään. Huonot tulokset ovat seuranneet toisiaan ja englantilaiselle etsitään lähteiden mukaan korvaajaa. Arsenalin manageri, Mikel Arteta, tukee Potteria ja antaa tälle oman neuvonsa.

Yhdeksän voitettua peliä kahdestakymmenestäkuudesta mahdollisesta. Siinä Graham Potterin tähänastinen saldo Chelsean peräsimessä.

Brightonissa hyvää työtä tehnyt Potter sai suuret saappaat täytettäväkseen, kun Thomas Tuchelille päätettiin antaa kenkää.

Valtavista hankinnoista huolimatta homma ei ole lähtenyt toimimaan toistaiseksi Stamford Bridgellä. Silmukka Potterin ympärillä kiristyy entisestään, eikä kärsimättömyydestään tunnettu Chelsean johtoporras varmasti katsele loputtomiin asti nykyistä korpivaellusta.

Arsenalin peräsimessä vaikeita hetkiä urallaan kokenut Mikel Arteta haluaa osoittaa tukensa Potterille, joka kertoi aiemmin joutuneensa perheineen uhkailujen kohteeksi.

– Tiedämme kaikki paineet ja epävarmuuden tämän bisneksen ympärillä. Tässä työssä riittää haasteita ja vaikeuksia silloinkin kun peli kulkee, mutta etenkin huonojen tulosten keskellä.

– Tämä on erittäin haastava ammatti, mutta paineiden ei saa antaa vaikuttaa normaaliin elämään. Läheisten ei tarvitse missään nimessä joutua kärsimään siitä hyvästä, että tulokset jalkapallokentällä eivät ole toivotunlaisia.

Lähde: BBC

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga