Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Pystyykö Napoli pitämään tähdestään kiinni? – Useammat seurat taitavan nuorukaisen kintereillä

Khvicha Kvaratskhelia
AOP

Napolin hyökkääjä, Khvicha Kvaratskhelia, on noussut kohisten Euroopan huipulle. Georgialaispelaaja kertoo nauttivansa elämästään Italiassa, mutta miehen tiedetään olevan useamman mantereen suurseuran toivelistalla, joten mitä tahansa saattaa tapahtua.

Napolin sensaatiomainen kausi on ollut koko joukkueen kovan työn ansiota. Manageri Luciano Spalletti on saanut loihdittua toimivan kokonaisuuden ja Partonopei on ollut yksi koko kauden vakuuttavimmista joukkueista Euroopassa.

Joukkueen suurimpiin tähtiin Victor Osimhenin ohella lukeutuva Khvicha Kvaratskhelia on pelannut itsensä suuren yleisön tietoisuuteen. Napolin fanit ovat haltioituneet georgialaisen otteista ja kutsuvat häntä ‘’Kvaradonaksi’’ seuralegenda Diego Armando Maradonan mukaan.

Kvaratskhelian loistavat esitykset eivät ole jääneet huomaamatta yhdeltäkään vanhan mantereen suurseuralta ja hänen ympärillään onkin pyörinyt jo hyvän tovin siirtohuhuja.

Napoli-pomo, Aurelio De Laurentiis, totesi hiljattain medialle, ettei seura tarvitse rahaa, jonka myötä he eivät ole pakotettuja myymään yhtäkään tähtipelaajaansa.

Riittävä määrä puntia pöydällä todennäköisesti muuttaisi jopa järkähtämättömänä tunnetun De Laurentiisin pään. Nöyrä Kvaratskhelia on todennut, ettei hän tule ikinä edustamaan Italiassa Napolin lisäksi yhtäkään joukkuetta.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A