Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lazio yllätti sarjakärjen – Napoli joutui pettymään

Lazio - Napoli
AOP

Serie A:n kärjessä porskuttava Napoli kärsi perjantaina vasta kauden toisen liigatappionsa, kun Lazio yllätti Luciano Spallettin miehistön lukemin 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi 67. minuutilla osunut Matias Vecino.

Italian liigassa nähtiin perjantaina melkoinen yllätystulos, kun Napoli kompastui kotonaan Laziota vastaan. Hurjassa vireessä oleva kotijoukkue oli odotetusti hallitsevampi osapuoli, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

Lazio oli läpi ottelun vaarallinen erikoistilanteissa ja pystyi loihtimaan useamman vaarallisen kuvion. Matias Vecino oli lähellä viedä joukkueensa johtoon avausjaksolla. Napolin Giovanni Di Lorenzo ehti kuitenkin viime hetkillä väliin ja siivosi pelivälineen maaliviivalta.

Hallinta siirtyi ottelun vanhetessa entistä enemmän Partonopein haltuun, mutta joukkueen pelaaminen oli tehotonta. Läpi ottelun hyvällä pelipäällä ollut Khvicha Kvaratskhelia pudotti päällään pallon vaarallisesti oman rangaistusalueensa tuntumaan. Vecino kiitti ja tälläsi pelivälineen voimalla verkon perukoille.

Napoli sai loppua kohden hurjan kirin päälle ja tasoitus kävi useaan otteeseen lähellä. Luciano Spallettin suojatit eivät kuitenkaan päässeet Victor Osimhenin tolppapuskua lähemmäs, joten kolme pistettä lähtivät roomalaisten matkaan.

Napoli jatkaa tappiostaan huolimatta sarjakärjessä peräti 17 pisteen erolla Lazioon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A