Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal kasvatti sarjajohtoaan: Everton kaatui selkein lukemin: “Otimme opiksemme”

Martin Odegaard
AOP

Arsenal otti Valioliigassa vakuuttavan voiton, kun Everton kaatui selkein 4-0 lukemin. Lopputuloksen myötä Gunnersin etumatka sarjakärjessä venähti viiteen pisteeseen.

Bukayo Saka vei Arsenalin 1-0 johtoon Oleksandr Zinchenkon syötöstä, kun peliä oli pelattu 40 minuuttia. Vielä aivan avausjakson loppuhetkillä Gabriel Martinelli lisäsi isäntien johtoa Sakan esityön jälkeen.

Everton ei saanut toisella nelivitosella kunnollista kiriä aikaiseksi ja Martin Odegaard vei isännät jo kolmen maalin johtoasemaan.

Martinelli viimeisteli illan toisensa varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenminuuttisella, eikä ottelun paremmasta joukkueesta jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. Arsenal-kippari Odegaard kommentoi pelitapahtumia taiston tauottua.

– Kohtasimme Evertonin edellisen kerran vain vajaa kuukausi sitten ja otimme opiksemme tuosta ottelusta. On selvää, ettei tässä liigassa ole yhtäkään helppoa ottelua luvassa.

– He pelasivat meitä vastaan erittäin hyvin edellisessä pelissä. He puolustivat erittäin matalalla ja hyökkäsivät vaarallisesti vastaan aina tilaisuuden tullen.

– Everton pelaa hyvin suoraviivaista jalkapalloa, joka meidän oli pidettävä mielessämme myös tässä ottelussa. Onnistuimme tällä kertaa paremmin erikoistilanteiden puolustamisessa. Meidän on oltava parhaimillamme joka ikisessä jäljellä olevassa ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga