Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Arsenal-tähti myöntää mestaruustaistelun tuomat paineet: “Tätä on toisinaan vaikea käsitellä”

Aaron Ramsdale
AOP

Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Arsenal ei ole juhlinut liigamestaruutta sitten 2000-luvun alkuvuosien. Joukkueen maalivahti, Aaron Ramsdale, myöntää, että voittamisen kulttuurin puuttuminen saattaa antaa etulyöntiasemaa toisella sijalla olevalle Manchester Citylle.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tosissaan Valioliigan mestaruustaistossa mukana oleva Arsenal on pelannut tällä kaudella upeaa jalkapalloa.

Mikel Artetan suojatit ovat pystyneet raapimaan pisteitä tehokkaasti vaikeimmistakin otteluista, vaikka viime viikkoina tuloskuntoon onkin tullut pieniä notkahduksia. Gunnersin maalivahti, Aaron Ramsdale, myöntää, että mahdollinen mestaruus pyörii mielessä.

Ramsdale paljastaa suhteellisen suorasukaisesti, että uuteen tilanteeseen sopeutuminen ei ole aina niin yksinkertaista.

– Monikaan meistä ei ole ollut tälläisessä tilanteessa aikaisemmin, joten tätä on toisinaan hieman vaikeaa käsitellä.

– Yritämme vain valmistautua jokaiseen otteluun parhaamme mukaan ja pelata ajattelematta ollenkaan sarjataulukkoa.

– Meidän täytyy elää hetkessä ja pyrkiä voittamaan niin monta peliä kuin suinkin mahdollista. Emme ole kuitenkaan täysin kokemattomia, sillä joukkueessa on myös pelaajia, jotka ovat tottuneet voittamaan ja olleet mukana useissa tärkeissä kilpailuissa.

Tilanne on suhteellisen uusi myös Ramsdalelle itselleen, joka on ennen Arsenaliin siirtymistä tottunut pelaamaan putoamiskamppailussa mukana olleissa joukkueissa.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga