Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Atleticon hyökkääjä jättämässä Metropolitanon taakseen? – Ranskalaistähti matkalla toiseen suuntaan

Alvaro Morata
AOP

Alvaro Morata ei ole löytänyt maaliverkkoja toivotulla tavalla Atletico Madridissa. Viimeisten raporttien mukaan Diego Simeonen kärsivällisyys alkaa olla koetuksella, joten Morata saattaa olla pakkaamassa laukkunsa kesän siirtoikkunan aikana.

Atletico Madridin junioriakatemiasta ponnistaneen Alvaro Moratan toinen etappi Metropolitanolla ei ole sujunut kovinkaan suotuisissa merkeissä.

Espanjalaiskärki on toistaiseksi osunut pelaamassaan 23 La Liga-ottelussa 7 kertaa maalipuiden väliin. Tämän lisäksi Morata on tehnyt kaksi häkkiä Copa del Reyssä, mutta on sanomattakin selvää, ettei miehen maalivainu ole ollut entisellään.

Vastuuta on tullut mukavasti Diego Simeonen miehistössä ja Morata pääsee vanhaan tyyliin tekopaikoille, mutta itseluottamuksen puuttuessa tehot ovat jääneet piippuun.

Argentiinalaismanageri Simeone on tuskaillut maalinteko-ongelmien kanssa koko kauden ajan, jota hän hän yritti paikata hankkimalla Memphis Depayn FC Barcelonasta.

Hollantilaishyökkääjä ei kuitenkaan ole tuonut tilanteeseen juurikaan muutosta, joten Colchoneros saattaa olla pakotettu tekemään kovia ratkaisuja.

Raportit kertovat, että Morata saattaa olla liipasimella tulevana kesänä.

Atleticon uutisoidaan tavoittelevan hanakasti Marcus Thuramia, joka tulee jättämään Borussia Mönchengladbachin taakseen kauden päätyttyä. Ranskalaisen saapuminen luultavasti sinetöisi Moratan uran Metropolitanolla.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset