Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Hyökkääjä Anton Eerola vaihtaa Saksan kentät etelänaapuriin

Anton Eerola hyökkääjä Nõmme Kalju
AOP

Hyökkääjä Anton Eerola jättää Saksan taakseen ja siirtyy pelaamaan Viron Meistriliigassa kamppailevan Nõmme Kaljun riveihin.

Viron Meistriliigassa pelaavan Nõmme Kaljun tiedotteen mukaan hyökkääjä Anton Eerola ja Kaljun urheilujohtaja Argo Arbeiter tuntevat toisensa jo Veikkausliigasta KTP-ajoiltaan.

Eerola pelasi tällä kaudella Saksassa 1.FC Kaiserslauternin kakkosjoukkueessa Oberliga Rheinland-Pfalz/Saar -sarjassa 12 ottelua ja teki kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön. Mies sai kuitenkin lähtöpassit marraskuussa. Tätä ennen KTP-kasvatti pelasi Inter Leipzigissa.

– Seuraava palapelin osa on paikallaan, joku, joka antaa meille useita vaihtoehtoja hyökkäyksen suhteen. Eerola voi pelata hyökkäyksessä, laidalla ja myös hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Lisäksi hänen 1,98 metrin pituutensa on todellinen ase erikoistilanteissa!, Arbeiter hehkuttaa Eerolaa.

Seuran tiedotteen mukaan Eerolalla on selvä tavoite kolmevuotisen sopimuksensa aikana.

– Olen iloinen saadessani liittyä Viron jalkapallolle niin tärkeään jalkapalloseuraan, jolla on perinteitä. Tavoitteeni on antaa parhaani ja auttaa seuraa saavuttamaan kaikki tavoitteensa!

Kaljun Meistriliiga-kausi alkaa 4.3. vierasottelulla JK Tallinna Kalevia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat