Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palace matkaa Villa Parkille: Tähtipelaaja jälleen pelikuntoinen: “Kaikki tiedämme, mihin hän pystyy maalin edessä”

Wilfried Zaha
AOP

Aston Villa saa vieraita Lontoosta lauantain valioliigakierroksella, kun Crystal Palace saapuu kylään. Palacen päävalmentaja, Patrick Vieira, kertoo joukkueen tähtipelaajan Wilfried Zahan olevan jälleen käytettävissä, jolla on luonnollisesti valtava merkitys vieraiden pelaamisen kannalta.

Aston Villa ja Crystal Palace kamppailevat tärkeistä pisteistä huomisessa valioliigaottelussa. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjan keskikastissa kotijoukkue Villan ollessa neljä pistettä edellä.

Unai Emeryn valmentama Aston Villa katkaisi edellisellä kierroksella kolmen ottelun tappioputkensa ottamalla 2-0 voiton Evertonista.

Crystal Palace on kunnostautunut viime aikoina tasapeleissä, sillä kaikki lontoolaisten kolme edellistä kamppailua ovat päättyneet pistejakoon.

Patrick Vieiran miehistö saa aimo annoksen lisäpotkua lauantain otteluun Wifried Zahan ollessa jälleen pelikuntoinen. Zaha on joutunut missaamaan Palacen neljä edellistä ottelua vammojen takia.

– Koko ryhmä on harjoitellut tällä viikolla normaalisti, mukaanlukien Wilfried. Hän palaa kokoonpanoon huomisessa ottelussa, Vieira paljastaa.

– Hänen myötä saamme lisää tulivoimaa kentälle. Hänen itseluottamuksensa on korkealla tasolla ja me kaikki tiedämme, mihin hän pystyy maalin edessä. Jos haluamme hänen tekevän maaleja, meidän on kuitenkin pystyttävä luomaan riittävästi tilanteita koko joukkueen voimin.

Lähde: Birmingham Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga