Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool ja ManU kohtaavat Anfieldillä: Unitedille hyviä uutisia lasaretin puolelta

Erik ten Hag
AOP

Valioliigassa nähdään sunnuntaina todellinen hegemoniaottelu, kun Liverpool ja Manchester United iskevät yhteen. Englannin kahden menestyneimmän seuran väliset kamppailut ovat yleensä tarjonneet loistavaa viihdettä. ManU on saanut ottelun alla hyviä uutisia sairastuvalta.

Liverpool on vaikeasta kaudestaan huolimatta pystynyt kuin ihmeen kaupalla roikkumaan mukana taistelussa Mestarien liigan paikoista. Merseysideläiset ovat tällä hetkellä kuusi pistettä neljättä sijaa hallussaan pitävää Hotspuria perässä.

ManU on noussut alkukauden kangertelujen jälkeen yhdeksi sarjan parhaista joukkueista. Hurja tuloskunto on näkynyt myös Eurooppa-liigassa, kun FC Barcelona taipui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Erik ten Hagin valmentama ryhmä on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa kaikki kilpailut huomioituna. United on saanut positiivisia uutisia myös sairastuvan puolelta, kun West Hamia vastaan sivussa olleet Luke Shaw ja Jadon Sancho ovat todennäköisesti jälleen mukana sunnuntaina.

Ten Hag kommentoi kaksikon tilannetta seuraavasti:

– Uskon, että saamme sairastuvalta joitain pelaajia mukaamme. Shaw ei pelannut West Hamia vastaan, mutta hän on todennäköisesti pelikunnossa Liverpoolia vastaan. Sancho on ollut sairaana, mutta uskon hänenkin olevan käytettävissämme.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga