Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

MM-kisoissa säväyttäneen nuorukaisen seuraava osoite selvillä? – “AC Milan on aina sydämessäni”

Timothy Weah
AOP

Ranskan liigassa pelaavaa LOSC Lilleä edustava Timothy Weah on herättänyt kiinnostusta useammassa Euroopan suurseurassa. Lupaava yhdysvaltalaispelaaja saattaa olla lähtökuopissa tämän kauden jälkeen.

Yhdysvaltojen paidassa edukseen Qatarin MM-turnauksessa esiintynyt Timothy Weah on nostanut jatkuvasti profiiliaan siirtomarkkinoilla.

Ligue 1:ssä pelaavan LOSC Lillen monipuolinen laitahyökkääjä on ihastuttanut taidoillaan ja hänen ollaan uumoiltu siirtyvän Serie A:han.

Miehen isä on legendaarinen George Weah, joka nousi kuuluisuuteen siirryttyään PSG:stä AC Milaniin vuonna 1995. Kauden päätteeksi mies juhli Ballon d’Oria jättäen taakseen muun muassa kolmannelle sijalle yltäneen Jari Litmasen.

Nuorempi Weah avaa nyt sanaisen arkkunsa mahdollisesta siirrostaan Serie A:han.

– AC Milan antoi kaiken isälleni. Meidän koko perheellämme on upea suhde kaupunkiin. En ollut itse edes syntynyt, kun isäni edusti Rossoneria, mutta hänen saavutuksensa joukkueen paidassa ovat uskomattomia.

– Hänellä on upeita muistoja Milanosta ja hän todellakin jätti oman jalanjälkensä seuran historiaan. Hän oli mahtava pelatessaan siellä. Haluaisin jonain päivänä seurata hänen jalanjälkiään, mutta katsotaan, mitä tapahtuu. Milan on aina sydämessäni.

Lähde: Football-Italia

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset