Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Barcelona-tähti matkalla Inter Milaniin? – “Mestarit ovat aina tervetulleita tänne”

Franck Kessie
AOP

Franck Kessie siirtyi kovin odotuksin viime kesänä Camp Noulle. Vanttera keskikenttämies on kuitenkin jäänyt suunniteltua pienemmälle vastuulle. Entistä AC Milanin pelaajaa on linkitetty viime aikoina vahvasti Internazionalen paitaan.

FC Barcelonan kesähankinta, Franck Kessie, jäi alkukaudesta lähes täysin statistin rooliin Xavi Hernandezin ryhmityksessä. Norsunluurannikkon maajoukkuemies pelasi vain murto-osan otteluista ja vammakierre hankaloitti hänen asemaansa entisestään.

Qatarin MM-turnauksen jälkeen Kessien tilanne on kuitenkin muuttunut ja mies on saanut reilusti aiempaa enemmän peliaikaa sekä La Ligassa, että cup-otteluissa. Keskikenttäpelaajan uskotaan tästä huolimatta olevan mahdollisesti liipasimella kesän siirtoikkunassa.

Inter Milanin on viime aikoina uutisoitu olevan Kessien kintereillä. Nerazzuria edustava Hakan Calhanoglu esittää tilanteesta oman arvionsa.

– Kessie on hyvä ystäväni ja huikea pelaaja. Hänenkaltaiset mestarit ovat aina tervetulleita tänne. Pidän hänen kanssaan runsaasti yhteyttä. Hän pelaa Barcelonassa, mutta tietää kuinka suuri seura Inter on.

Calhanoglu on edustanut urallaan molempia Milanon joukkueita. Mies siirtyi vuonna 2021 AC Milanista Interin paitaan.

Kessie nousi San Sirolla pelatessaan seuraikonin asemaan, joten on mielenkiintoista nähdä olisiko hän valmis samanlaiseen temppuun kuin Calhanoglu.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset