Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Täyskäännös: Brighton-tähti allekirjoitti pitkän jatkosopimuksen

Moises Caicedo
AOP

Moises Caicedon lähtöä Brightonista pidettiin tammikuussa lähes satavarmana asiana, mutta Seagulls sai pidettyä kuitenkin tähdestään kiinni Arsenalin lähentelyistä huolimatta. Caicedo kertoi tuolloin suoraan medialle lähtöhaluistaan, mutta on nyt tehnyt jatkosopimuksen joukkueensa kanssa.

Ecuadorin maajoukkuemies, Moises Caicedo, on ollut yksi Brightonin tärkeimmistä pelaajista tällä kaudella. Hyvät otteet keskikentän keskustassa eivät ole jääneet muiltakaan seuroilta huomaamatta.

Caicedo oli valtavan mediamylläkän ympärillä käytännössä koko tammikuun ajan ja häntä linkitettiin useampaan suuntaan. Vahvimmin miehen perässä oli Arsenal, joka joutui kuitenkin lopulta pettymään.

Seagulls ei suostunut päästämään irti nuoresta tähtipelaajastaan, joten lontoossa käännettiin katseet muualle. Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia Caicedo päätyi tekemään jatkosopimuksen Amexille, jonka myötä hän on Seagullsin pelaaja vuoteen 2027 asti.

Brighton-manageri, Roberto De Zerbi, kommentoi Caicedon jatkopäätöstä seuraavasti:

– Tämä on mahtava uutinen joukkueen, fanien, itseni sekä myös Moisesin kannalta. Hänen jatkonsa myötä olemme vahvempia ja meillä on paremmat mahdollisuudet saavuttaa itsellemme asettamat tavoitteet.

Kaiken tapahtuneen jälkeen Caicedon päätöstä voidaan pitää melko yllättävänä, mutta kuningaslajin parissa muutokset tapahtuvat nopeasti.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga