Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityn hyökkääjä löytämässä rytminsä? – “Hän näyttää vihdoin tuntevansa olonsa kotoisaksi”

Jack Grealish
AOP

Jack Grealish on kärsinyt hieman kasvukivuista siirryttyään Aston Villasta Etihadin kirkkaisiin valoihin. Entinen valioliigapuolustaja, Joleon Lescott, uskoo, että englantilainen alkaa kuitenkin löytämään rytminsä.

Manchester Cityllä on todella kova haaste edessään Valioliigassa lauantaina, kun vastaan asettuu vakuuttavassa iskussa tällä kaudella ollut Newcastle United. Joukkueet ovat sarjassa sijoilla 2 ja 5, joten jaossa on erittäin tärkeitä pisteitä.

Arsenal pitää piikkipaikkaa viiden pisteen erolla Citizensiin, joten taivaansinisillä ei ole käytännössä varaa hävitä mestaruustaistoa silmällä pitäen.

Magpies on kuitenkin osoittanut laatunsa tällä kaudella, joten mitään ylikävelyä Etihadilla tuskin tullaan näkemään.

Cityn pelaaminen ei ole ollut tällä kaudella edellisen sesongin tasolla, mutta kaikki on kuitenkin vielä saavutettavissa. Joukkueen entinen puolustaja, Joleon Lescott, on sitä mieltä, että ainakin yksi Guardiolan ryhmän pelaajista on joka tapauksessa ottanut valtavia kehitysaskelia.

– Olen todella iloinen Jack Grealishin puolesta. Olen jutellut hänen kanssaan ja hän vaikuttaa paljon onnellisemmalta kuin aiemmin. Hän vaikuttaa vihdoin tuntevansa olonsa kotoisaksi Cityssä ja on esittänyt samanlaisia otteita kuin Villassa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga