Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin ja ManU:n välinen kohtaaminen herättää mielipiteitä: “He eivät ole enää sama joukkue”

Anfield Road
Pixabay

Valioliiga tarjoaa sunnuntaina Britteinsaarten suurimman yksittäisen ottelun, kun veriviholliset Liverpool ja Manchester United iskevät yhteen Anfieldillä. Entinen ManU-puolustaja Rio Ferdinand kertoo luottavansa täysin Unitedin iskukykyyn vierasasemasta huolimatta.

Liverpool isännöi sunnuntaina Manchester Unitedia Anfieldillä. Hieman alkukauden kurssiaan viime aikoina oikaissut Pool on kärsinyt tämänkin kauden aikana lukuisista loukkaantumisista, joka on näkynyt joukkueen pelaamisessa radikaalilla tavalla.

Tällä hetkellä terveystilanne on kuitenkin suhteellisen hyvä, jonka myötä ykkösnyrkistä puuttuu todennäköisesti vain pitkäaikaispotilas, Luis Diaz.

Tämän lisäksi Anfieldin hurmosmainen kotiyleisö auttaa Poolia, mutta Jürgen Kloppin miehistöä on silti vaikea nimetä tämän ottelun ennakkosuosikiksi.

Vahvavireinen ManU on pelannut todella vakuuttavasti viime aikoina ja saanut raavittua haluamiansa tuloksia vaikeistakin otteluista.  Entinen United-toppari, Rio Ferdinand, luottaa Red Devilsin mahdollisuuksiin sunnuntaina.

– En ole tuntenut itseäni näin luottavaiseksi viimeisen kuuden tai seitsemän vuoden aikana, kun United on matkannut Anfieldille. Mielestäni ManU on kovassa nosteessa, kun taas Liverpool on osoittanut taantumisen merkkejä.

– He eivät ole enää sama joukkue kuin muutama vuosi sitten. United-pelaajalle ei olemassa parempaa paikkaa voittaa kuin Anfield.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga