Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola hehkutti voiton takuumiestä: “Hän hallitsi kenttätapahtumia”

Bernardo Silva
AOP

Manchester City otti Valioliigan mestaruustaistelun kannalta lähes elintärkeän voiton lauantaina, kun Newcastle United kaatui Etihadilla 2-0 lukemin. Citizensin manageri, Pep Guardiola, hehkutti pelin jälkeen omiensa asennetta. Phil Foden ja Bernardo Silva vastasivat sinipaitojen osumista.

Yksi viikonlopun valioliigakierroksen odotetuimmista otteluista Manchester Cityn ja Newcastle Unitedin välillä käynnistyi isäntien askelmerkeissä.

Phil Foden vei hieman onnekkaasti Cityn johtoon vartin pelin jälkeen. Magpiesilla oli omat tilaisuutensa, mutta Pep Guardiolan valmentama Citizens varmisti lopulta voittonsa Bernardo Silvan maalin myötä.

Espanjalaiskoutsi kertoi mietteitään taiston tauottua.

– Newcastle on poikkeuksellinen joukkue. Aloitimme turhan varovaisesti, mutta Philin maalin jälkeen saimme lisää itseluottamusta. Olimme hieman onnekkaita hänen maalissaan, mutta hän osoitti tilanteessa suurta rohkeutta. Olemme kaivanneet sitä ajoittain tällä kaudella.

– Jos joukkueella on riittävästi päättäväisyyttä hyviä asioita alkaa tapahtumaan.

– Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen ensimmäiseen puoliaikaan. Aloitimme myös toisen jakson hyvin, jonka jälkeen vastustajalla oli omat hetkensä.

– Pystyimme kuitenkin nousemaan jälleen kuskin paikalle, emmekä antaneet heille juurikaan tilaa. Silva oli jälleen kerran erinomainen päästyään kentälle. Hän hallitsi kenttätapahtumia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga