Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Uskomaton kylvetys: Liverpool pyyhkäisi hengettömän ManU:n yli – “Emme voi antaa yhden huonon tuloksen määrittää kauttamme”

Luke Shaw
AOP

Pitkään odotetusta Liverpoolin ja Manchester Unitedin välisestä ottelusta muodostui varsin yksipuolinen näytös Jürgen Kloppin miehistön ladottua taululle karut 7-0 lukemat. ManU:n puolustuksessa tuttuun tapaan operoinut Luke Shaw kertoi mietteitään taiston tauottua.

Liverpool pyyhkäisi Manchester Unitedin yli näytöstyyliin ja otti selkeän 7-0 voiton Anfieldillä. United oli ensimmäisellä jaksolla vielä pelissä mukana ja pystyi luomaan hyviä maalintekotilanteita.

Joukkueen selkäranka kuitenkin katkesi toisella nelivitosella täydellisesti ja Liverpool meni menojaan. ManU:n puolustuksessa uurastanut Luke Shaw avautui tunnelmistaan pelin jälkeen.

– Olen todella häpeissäni koko pelaajiston sekä kaikkien peliä seuranneiden faniemme puolesta. Toinen puoliaika oli jotain käsittämätöntä, enkä voi tehdä muuta kuin pyytää anteeksi koko joukkueen puolesta.

– Meidän pelaajien on kannettava vastuu ja hyväksyttävä, ettei nähdynkaltainen esitys ollut lähellekkään riittävällä tasolla. Tätä ei voi mitenkään hyväksyä.

– Suoritustasomme on laskenut Carabao Cupin voiton jälkeen, emmekä ole olleet omia itsejämme. Meidän on löydettävä pelaamiseemme hyvät asiat, joita teimme aikaisemmin, koska tälläinen ei saa toistua. Emme osoittaneet luonnetta.

– Emme kuitenkaan voi antaa yhden huonon tuloksen määrittää kauttamme. Olen varma, että nousemme tästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga