Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Uskomaton kylvetys: Liverpool pyyhkäisi hengettömän ManU:n yli – “Emme voi antaa yhden huonon tuloksen määrittää kauttamme”

Luke Shaw
AOP

Pitkään odotetusta Liverpoolin ja Manchester Unitedin välisestä ottelusta muodostui varsin yksipuolinen näytös Jürgen Kloppin miehistön ladottua taululle karut 7-0 lukemat. ManU:n puolustuksessa tuttuun tapaan operoinut Luke Shaw kertoi mietteitään taiston tauottua.

Liverpool pyyhkäisi Manchester Unitedin yli näytöstyyliin ja otti selkeän 7-0 voiton Anfieldillä. United oli ensimmäisellä jaksolla vielä pelissä mukana ja pystyi luomaan hyviä maalintekotilanteita.

Joukkueen selkäranka kuitenkin katkesi toisella nelivitosella täydellisesti ja Liverpool meni menojaan. ManU:n puolustuksessa uurastanut Luke Shaw avautui tunnelmistaan pelin jälkeen.

– Olen todella häpeissäni koko pelaajiston sekä kaikkien peliä seuranneiden faniemme puolesta. Toinen puoliaika oli jotain käsittämätöntä, enkä voi tehdä muuta kuin pyytää anteeksi koko joukkueen puolesta.

– Meidän pelaajien on kannettava vastuu ja hyväksyttävä, ettei nähdynkaltainen esitys ollut lähellekkään riittävällä tasolla. Tätä ei voi mitenkään hyväksyä.

– Suoritustasomme on laskenut Carabao Cupin voiton jälkeen, emmekä ole olleet omia itsejämme. Meidän on löydettävä pelaamiseemme hyvät asiat, joita teimme aikaisemmin, koska tälläinen ei saa toistua. Emme osoittaneet luonnetta.

– Emme kuitenkaan voi antaa yhden huonon tuloksen määrittää kauttamme. Olen varma, että nousemme tästä.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga